Stadsleven, de oneerlijke stad 29 juni 2015

20150629-stadsleven-_MG_3665- Bibi Veth

Bijna elke maand fotografeer ik het evenement Stadsleven met Tracy Metz, dat tegenwoordig gehost wordt in De Balie in Amsterdam. In deze interessante thematische avonden, wordt de stad in al haar facetten besproken, bediscussieerd en natuurlijk ook aanbeden op welke manier dan ook. Een avond vol met politiek, kunst, literatuur en maatschappij. Al moet ik stiekem bekennen, dat ik niet alles mee krijg als ik zo’n avond door mijn viewfinder mee maak. Dat is ook niet erg. Het is immers mijn taak om te kijken, te observeren en vast te leggen hoe zo’n avond eruit ziet. Althans, dat is waar mijn hart naar uitgaat.

Deze keer ging het over de oneerlijke stad en was o.a. niemand minder dan de burgervader van Amsterdam, Eberhard van der Laan in gesprek met Tracy. De zaal was bomvol, en met 200 bezoekers dan ook uitverkocht. Stadsleven sloot het seizoen mooi af met een Bang!

Hier kun je een sfeerimpressie zien van de avond. En voor het volledige verslag kun je terecht op de site van Stadsleven.

stadsleven-oneerlijkestad

One Comment

Leave a Reply