Topfotograaf!


De foto’s zijn echt prachtig en we worden er helemaal blij van, ze zijn ook zo vrolijk. Je hebt echt mooie details gevangen. Het is met recht een visueel verhaal. We hadden geen betere fotograaf kunnen treffen, en het was helemaal leuk om je er bij te hebben, je hoorde er gewoon bij! Je bent een topfotograaf!

Bruidsreportage

Ankie & Jan

Advocaat Trompenburg

Desiree Maes

Aanrader!


Het was erg prettig samenwerken met Bibi, met een fantastisch resultaat. Ik begon mijn verhaal met: “Ik sta nooit mooi op een foto”, maar Bibi heeft mij goed weten neer te zetten. Af en toe heel krachtig, af en toe juist lief. En prachtig hoe zij met licht weet te spelen. Absoluut een aanrader.

Highly, highly recommended!


Huge Shout out for Bibi Veth, Visual Storyteller, who says family shoots are outside of her comfort zone, but who did an amazing job finding everything that makes us us. Highly, highly recommended! – Rosalie

Really great photo shoot! Also amazing to get the kids in there and engaged.- Eiso

Familiereportage

Rosalie Puiman & Eiso Vaandrager

Leadership Coach & Speaker

Rosalie Puiman

A pleasure to work with!


I’m sooo happy with the results! Bibi is such a talented photographer, I highly highly recommend her to anyone looking to have some beautiful pictures taken. It was such a pleasure to work with her!

Toveren met de camera!


Wat een mooi werk maakt Bibi als ‘visual storytelling’ voor mijn talkshow Stadsleven. Met haar camera kan ze toveren. Beroerde verlichting? Geeft niks, iedere spreker ziet er sprankelend uit. Spuuglelijke zaal?
Je merkt er niks van. Op haar foto’s is het publiek immer geëngageerd en met z’n volle aandacht erbij. Het is dat ik er zelf bij ben, anders had ik zeker gedacht: daar moet ik bij zijn!

Stadsleven

Tracy Metz

Documentaire borstkanker

Kim Goed

Een verhaal, en niet alleen plaatjes!


Bibi is niet alleen zeer professioneel, maar ook een fijn persoon om mee samen te werken. Daarnaast weet ze in haar foto’s de essentie van een persoon weer te geven en daarmee ervoor te zorgen dat de foto’s inderdaad een verhaal vertellen en niet alleen maar mooie plaatjes zijn. Foto’s die Bibi van mij heeft gemaakt, geven zowel kracht als kwetsbaarheid weer. Twee tegenstrijdigheden die Bibi in een frame weet vast te leggen.

Gevoel voor het onderwerp!


Ik werk vanuit gemeente Haarlem regelmatig met Bibi samen voor een visual story. In alle stappen naar het eindproduct is Bibi, behalve een heel prettig mens, ook een aandachtig luisteraar en kijker. Met gevoel voor het onderwerp en de doelgroep weet ze steeds treffende beelden te maken. Het verhaal vertelt zich als vanzelf!

Gemeente Haarlem

Anja Francissen

Trouwerij Pim & Vera Michels

Vera Wiecherink

Ze beweegt zich ongezien!


Afgelopen zomer heeft Bibi onze trouwdag vastgelegd. We zijn ontzettend blij met onze verrassende, ontroerende en creatieve foto’s. Naast het feit dat Bibi prachtige foto’s maakt, geeft ze je een gemakkelijk gevoel waardoor iedereen heel natuurlijk en mooi op de foto staat. Ze beweegt zich ongezien tussen de mensen waardoor we verrast waren over mooie momenten die vastgelegd zijn zonder dat dit ons was opgevallen. Ze verdiept zich goed en stelt veel vragen vooraf waardoor voor haar heel duidelijk was wat onze wensen waren, die zijn dan ook helemaal vervuld!

Wat een talent!


Mijn website is ontworpen door Bibi. De combinatie tussen teksten en de foto´s zijn enorm krachtig. Zij laten zien wie ik ben en als ik de teksten lees, vind ik dat ik echt neergezet word zoals ik ben. Mijn logo van mijn bedrijf komt ook van de hand van Bibi. Eenvoud siert het logo, maar ook dat ademt voor mij uit waar het bedrijf voor staat. Geweldig om met zoiets voor de dag te komen. Het staat als een huis en ik ben er enorm blij mee. Wat een talent ben je, Bibi. Voor mij is er maar 1 Visual Storyteller en dat ben jij.

Su Reads, Spiritueel Coaching

Suzannah de Groot


Nameshapers & TEDxAmsterdam

Oliver de Leeuw


Een professional met een gouden hart!


Van Bibi kan ik een hoop zeggen, maar vooral: ze is zo’n leuk mens! Een professional met een gouden hart en erg creatieve inzichten. Precies wat je nodig hebt – en dan toch nog positief verrast worden. Bibi kan het, als Visual Storyteller voor Nameshapers en TEDxAmsterdam!

Niet bang is om te ontdekken!


Ik werk niet alleen samen met Bibi omdat ze goede portretten maakt waarin mensen altijd zichzelf zijn maar nooit ‘hetzelfde’. Ik werk ook niet alleen samen met Bibi omdat ze niet bang is om te ontdekken en te experimenteren. Ik werk ook niet alleen samen met Bibi omdat ze zo ontzetten relaxed is….maar al die dingen samen….daarom werk ik met Bibi.

BrrBrr

Bas Meulendijks